top of page

Annat smått och gott

Här hittar du recept på lite andra goda grejer, som inte riktigt passar in under någon grönsak men som bara måste få finnas med på sidan ändå.

Recept

Cashewparmesan

Vegansk "parmesan" i pulverform som är supergod, nyttig och lätt att göra.

Cashewparmesan
Världens godaste chokladbollar

Vem vill inte ha gott och nyttigt på samma gång? Det får du här! Jag lovar, de här chokladbollarna är minst lika goda som de klassiska onyttiga. Växtbaserade dessutom!

chokladboll
Ramslökspesto

Gudomlig pesto av ramslök! Det är en så fantastisk lyx att ge sig ut i skogen och plocka och sedan laga något gott av det!

ramslökspesto ramslokspesto
Ramslöksmajonnäs

Alltså den här majon är bara så god. Hela familjen älskar den och jag hittar på en massa nya rätter bara få använda den. Ut i skogen och plocka och prova till klyftpotatisen, grillningen, burgaren eller vad som helst! 

ramslöksmajonnäs
Aubergill med skagenmajonnäs

Aubergine funkar utmärkt att lägga in som man traditionellt gör med sill – namnet blir såklart; aubergill! Det här är min absoluta favorit med krämig majonnäs och tångcaviar.

aubergill med skagenmajonnäs
Aubergill på klassiskt vis

Aubergine inlagd på klassiskt sillvis – aubergill! Perfekt för jul, påsk och midsommar.

aubergill pa klassiskt vis
Nicecream

Om du gillar glass så bara måste du prova det här. Det är ju så härligt när gott kan vara nyttigt och schysst samtidigt! En dröm!

nicecream
Göttbullar

Riktigt goda växtbaserade och glutenfria bullar av quinoa och mandel – perfekta för julbordet!  

Gottbullar veganska kottbullar
Fröknäcke

Det finns en massa olika recept på fröknäcke. Det här ett knaprigt knäcke som innehåller massor av nyttiga frön och är en riktig favorit! 

Fröknäcke 9.jpg
bottom of page