top of page

Kurser och events inom vegetarisk matlagning och ekologisk odling av grönsaker

Tant Gröns kök ger kurser inom vegetarisk matlagning och/eller odling av grönsaker.  Kurserna kan ha olika inriktning och omfattning  - tillsammans hittar vi en lösning som passar just er!

 

Kurserna syftar till att ge er kunskap om att skapa god vegetarisk mat som tillgodoser alla behov av näringsämne. Ni kommer att få ta del av recept, tips och kostrådgivning samtidigt som vi tillsammans lagar läcker grön mat.

 

Tant Gröns kök erbjuder också events i form av aktiv matlagning för mindre grupper som exempelvis en möhippa, en kick-off eller en middag för vänner. Då får ni med inspiration och ledning av mig laga härlig vegetarisk mat tillsammans.

Målgrupper: enskilda personer eller mindre grupper, förskolor och skolor med intresse för vegetarisk matlagning och/eller odling av grönsaker.

Intressant? Kontakta mig på jenny@tantgronskok.se för ett kostnadsfritt möte där vi tillsammans går igenom era behov. Därefter tar jag fram ett förslag på hur vi kan lägga upp vårt vidare samarbete för en grönare och godare matvärld.

Sagt av tidigare kursdeltagare:

 

"Fantastisk kurs som ger mycket inspiration och nyupptäckta smaker. Rekommenderar Jennys kurser varmt!" /Henrik

"Lättsam, rolig, inspirerande. Jag tyckte om att det fanns många veganska inslag och många hälsosamma recept" /Ana

"Positiv och inspirerande kurs med fokus på både nyttigheter och njutbar måltid. Superbra! Rekommenderas varmt." /Maria

bottom of page