Kurser och events inom vegetarisk matlagning och ekologisk odling av grönsaker

Tant Gröns kök ger kurser inom vegetarisk matlagning och/eller odling av grönsaker.  Kurserna kan ha olika inriktning och omfattning  - tillsammans hittar vi en lösning som passar just er!

 

Kurserna syftar till att ge er kunskap om att skapa god vegetarisk mat som tillgodoser alla behov av näringsämne. Ni kommer att få ta del av recept, tips och kostrådgivning samtidigt som vi tillsammans lagar läcker grön mat.

 

Tant Gröns kök erbjuder också events i form av aktiv matlagning för mindre grupper som exempelvis en möhippa, en kick-off eller en middag för vänner. Då får ni med inspiration och ledning av mig laga härlig vegetarisk mat tillsammans.

Målgrupper: enskilda personer eller mindre grupper, förskolor och skolor med intresse för vegetarisk matlagning och/eller odling av grönsaker.

Intressant? Kontakta mig på jenny@tantgronskok.se för ett kostnadsfritt möte där vi tillsammans går igenom era behov. Därefter tar jag fram ett förslag på hur vi kan lägga upp vårt vidare samarbete för en grönare och godare matvärld.

 

Aktuella kurser

 

Hemodlade grönsaker
vegan